ABOUT بختک

About بختک

About بختک

Blog Article

سلام ممنون بخاطر توضیحات منم اولش یعنی چند سال پیش تو خواب همینجوری شدم احساس ترس وحشت و چیز های عجیب غریب می‌دیدم ولی الان دو سال هست وقتی بختک قراره بیاد متوجه میشم سرم صوت می‌کشه و احساس میکنم دور برم هست وقتی سرم بزارم میاد روم در حین بیداری لطفاً اگر راهی هست بگویید تا راه بشم خیلی اذیتم می کنه.

به طور کلی، شواهد علمی محدودی در مورد درمان بهینه فلج خواب وجود دارد. بسیاری از افراد نمی دانند که این وضعیت یک اختلال نسبتاً شایع خواب است و لذا، پس از تجربه یک حمله فلج خواب بسیار نگران و مضطرب می شوند.

درمان و پیشگیری از بختک می‌تواند شامل تغییرات در سبک زندگی، تکنیک‌های مدیریت استرس و درمان‌های پزشکی باشد. در ادامه به توضیح روش‌های درمان و پیشگیری می‌پردازیم:

غذاهای سبک: اگر کودک غذا می‌خورد، بهتر است غذای سبک و ساده مصرف کند و از مصرف غذاهای سنگین و چرب چند ساعت قبل از خواب خودداری کند.

درصورتی که شما اغلب به حالت طاق باز میخوابید خطر وقوع فلج خواب درشما بیشتر میشود.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

محیط خواب کودک باید تاریک، ساکت و در دمای مناسب باشد. استفاده از تشک و بالشت‌های راحت و مناسب می‌تواند کمک‌کننده باشد.

ویژه ها اولین دوره آکادمی ام اس وبینار مدیریت صرع وبینار ام اس و خستگی سمپوزیوم «صرع مقاوم به دارو» وبینار ام اس اسکلیشن تراپی

بهداشت خواب به مناسب سازی محیط اتاق خواب و عادات روزانه فرد اشاره دارد که بر کیفیت خواب تأثیر می گذارد.

کلینیک مغز و اعصاب و روان دکتر مصطفی امیری با برخورداری از تجهیزات پیشرفته و متخصصان مجرب در زمینه خواب، آماده ارائه انواع خدمات مشاوره، درمان و تست‌های تشخیصی است.

پیشگیری از فلج خواب بیشتر در گروی رعایت نکات بهداشتی خواب است. در ادامه توصیه‌هایی برای پیشگیری از فلج خواب آورده‌ایم که از زبان دکتر مصطفی امیری، متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ خواب به شما ارائه می‌دهیم.

تغییرات ناگهانی در زمان خواب، مانند تغییر شیفت‌های کاری، سفرهای بین‌المللی که موجب تغییر منطقه زمانی می‌شوند، more info یا تغییر در محل خواب، می‌توانند موجب اختلال در چرخه خواب و بروز بختک شوند.

 افرادی که دارای عقاید ماورای طبیعی این چنینی هستند، معمولاً به هنگام فلج خواب ترس بیشتری را تجربه کرده و به علاوه این پدیده مدت زمان بیشتری در بدن آنها طول میکشد.

در صورت تمایل می توانید با دپارتمان مغز و اعصاب جایروس کلینیک تماس بگیرید و از دکتر یاراحمدی تایم ویزیت اخذ نمایید.

Report this page